Източник  Фокус, снимка БулфотоСлед като Румен Радев вече взима страна

...
Източник  Фокус, снимка БулфотоСлед като Румен Радев вече взима страна
Коментари Харесай

Престрелка: Цветанов отговори на Радев за новия си апартамент, обвини го, че...

Източник  Фокус, фотография Булфото

След като Румен Радев към този момент взима страна за жилищата, може да си извършите равносметка преди изборите каква е опорната точка на политическите ни съперници. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти.

Цветанов уточни, че неофициалният водач на Българска социалистическа партия би трябвало да заеме позиция, както го е направила нощес Корнелия Нинова. „ Няма какво да разясня, има закони, които са спазени. Има подмяна, която подхожда на българското законодателство, има доплащане ", изясни Цветанов, представен от Фокус.

" Нека да оставим тези, които могат, да дадат верния отговор. Тази тематика, колкото повече я приказваме и повтаряме, тя е продължение на опорната точка на Българска социалистическа партия. Мога да задам знаете ли какъв брой въпроси на господин Румен Радев и той няма да може да отговори и няма да има кой да му каже какво да каже “, акцентира Цветанов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ас (преди 33 секунди) Рейтинг: 2519 | Одобрение: 1139 нормалко да са спазени законите герб последните 10 години пренаписха законите с цел да ибегнат пандиза. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР